MateInfo.Net - Home Page

Ştiri


2012-Mai-09

Noul ministru al Educaţiei, Ioan Mang, a preluat mandatul

Domnul Ioan Mang a preluat marţi, 8 mai, mandatul de ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul MECTS, în prezenţa fostului titular al postului, domnul Cătălin Ovidiu Baba.

Fostul ministru al Educaţiei i-a prezentat noului ministru o sinteză a principalelor domenii de activitate ale ministerului, precum şi priorităţile, respectiv calendarul evenimentelor pe termen scurt şi mediu, între care finalizarea înscrierilor în clasa pregătitoare şi clasa I, evaluările pilot pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, organizarea examenului de bacalaureat şi adoptarea Hotărârii de Guvern privind cifra de şcolarizare în învăţământul preuniversitar şi superior. De asemenea, au fost discutate şi aspecte legate de procesul de elaborare a noului curriculum, revitalizarea învăţământului profesional şi tehnic, respectiv ierarhizarea universităţilor din România.

Noul deţinător al portofoliului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a mulţumit predecesorului său pentru activitatea depusă şi a declarat că eforturile sale se vor axa pe asigurarea unui sistem predictibil şi credibil. .„Am încredere în învăţământul românesc şi cred că alături de toţi actorii săi, elevi, părinţi şi cadre didactice, voi putea îmbunătăţi lucruri care de-a lungul timpului au rămas deficitare”, a spus ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, domnul Ioan Mang.

Sursa :  Edu.ro

2012-Aprilie-13

Profesorii nu mai au voie să mediteze propriii elevi.
Vezi ce prevede noul Cod de etică pentru dascăli


   Proiectul Codului de Etică pentru învăţământul preuniversitar, aplicabil tuturor persoanelor din sistemul de stat, particular şi confesional, a fost lansat astăzi în dezbatere publică, urmând ca observaţiile să fie primite până în 12 mai, potrivit edu.ro.

Sursa :  Jurnalul.Ro

2011-Septembrie-15

Senatul respinge uniformele obligatorii în şcoli

   Obligativitatea uniformei şcolare nu este pe placul senatorilor. Iniţiativa legislativă ce priveşte introducerea unei ţinute standard pentru fiecare şcoală în parte a fost respinsă, miercuri, de Senat, cu o majoritate covârşitoare: 91 de voturi împotrivă şi 6 voturi pentru.

Sursa :  Gândul.Info

2011-Septembrie-15

Tutoriale interactive


  Aflaţi din tutorialele interactive de pe acest site cum puteţi adăuga, ulterior găsi cu uşurinţă în Persoane de contact numele altor colegi şi cum puteţi comunica cu aceştia prin Mesageria instant.

Sursa :  comunic.edu.ro


2011-Septembrie-15

Structura anului scolar 2011- 2012<First> <Back> 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 <Forward> <Last>
There are currently 3 pages with News (Ştiri).
Go to page nr. :


   
MateInfo.Net - Home Page
Termeni și Condiții:
Acest site nu folosește cookies sau reclame.


   

   

Resurse Web MateInfo

   

www.mathwords.com

   

mathworld.wolfram.com

   

www.mathsisfun.com


MateInfo.Net - Online since June 2011

Culegeri, Teste - Blog, Forum - Marketing
admin [] mateinfo.net

   

Matematică şi Informatică

   

www.mateinfo.net

   

blog.mateinfo.net

   

mateinfonet.blogspot.ro